Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Nieuwe Tamron 70-200mm en 90mm Macro

Tamron kondigt een nieuw 70-200mm telezoomobjectief en 90mm Macro objectief aan, beide uitgerust met VC (Vibration Compensation) en USD (Ultrasonic Silent Drive).

SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD

Dit f/2.8 lichtsterke telezoomobjectief is beschikbaar voor Canon, Nikon en Sony full-frame en APS-C-formaat DSLR’s.
De meest opvallende eigenschappen van dit objectief zijn:

- Tamron heeft ook dit objectief voorzien van USD (Ultrasonic Silent Drive) voor een zeer snelle AF in combinatie met een continu en direct beschikbaar handmatig scherpstelmechanisme tijdens het gebruik van de AF.

- Het toepassen van een state-of-the-art optisch ontwerp en een afgerond diafragma voorziet fotografen van spectaculaire effecten van onscherpte uitsluitend mogelijk met high speed telefoto zoom objectieven.

- Eén speciaal XLD (Extra Low Dispersion) glazen element in combinatie met vier LD (Low Dispersion) elementen reduceren chromatische aberraties die resulteren in scherpe beelden met een prima resolutie over het gehele zoombereik.

- Tamron’s multi coating techniek zorgt voor een drastische verbetering in de antireflectie prestaties en is daarmee aanzienlijk flare en ghosting verminderend voor helderdere en scherpere opnamen zelfs bij tegenlicht.

- Het VC (Vibration Compensation) beeldstabilisatie mechanisme vermindert cameratrillingen om zo scherpe opnamen te leveren bij langzame sluitertijden.

- De speciale vochtbestendige constructie helpt te verhinderen dat er eventueel vocht in de lens komt.

De specifieke details over de leverbaarheid en verkoopprijs zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

SP 90mm F/2.8 Di MACRO 1:1 VC USD

Dit macro objectief is de nieuwste editie van de vermaarde Tamron 90mm Macro die alom gebruikt wordt door natuurfotografen en andere professionals. Met een verbeterde resolutie, chromatische correctie en nieuwe coatings, past deze bij iedere Full-frame of APS-C- formaat SLR van het merk Canon, Nikon of Sony.

Een andere zeer geliefde toepassing van het Tamron 90mm F2.8 objectief is portretfotografie. De brandpuntsafstand geeft natuurlijke verhoudingen en de 9 lamellen van het diafragma zorgen voor een fraaie Bokeh.
De meest opvallende eigenschappen van dit objectief zijn:

- Met het toepassen van een state-of-the-art optisch ontwerp en een afgerond diafragma (Dit afgeronde diafragma behoudt een bijna ronde vorm, zelfs bij 2 stops kleiner dan de volle opening), borduurt dit objectief voort op de lange traditie van Tamron's 90mm macro objectieven. Twee XLD*5 (Extra Low Dispersion) glazen elementen en één LD (Low Dispersion) element reduceren chromatische aberraties.

- Tamron's nieuw ontwikkelde eBand Coating levert een drastische verbetering in de antireflectie prestaties.

- Het VC (Vibration Compensation) beeldstabilisatie mechanisme vermindert cameratrillingen om zo scherpe opnamen te leveren bij langzame sluitertijden.

- Het objectief beschikt over USD (Ultrasonic Silent Drive) voor een snelle AF aandrijving in combinatie met een continu en direct beschikbaar handmatig scherpstelmechanisme.

- Inclusief een IF (Internal Focus) systeem, dat zich scherpstelt door enkel de interne lensgroep te bewegen in plaats van de voorste lenselementen. De totale lengte van het objectief verandert derhalve niet bij het scherpstellen, waardoor een grotere werkafstand tot het onderwerp mogelijk is.

- De speciale vochtbestendige constructie helpt te verhinderen dat er eventueel vocht in de lens komt.

Dit nieuwe objectief zal naast zijn voorganger, de Tamron SP AF90mm F/2.8 Di MACRO 1:1 (Model 272E) verkocht worden. De specifieke details over de leverbaarheid en verkoopprijs zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Ingezonden mededeling
| 13-09-2012
Boeken algemeen