Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Scott Kelby over Digitale fotografie

Nieuwe tips en technieken

Scott Kelby is terug, met alweer een verzameling onmisbare fotografietips. Hij heeft weer een boek vol nieuwe verbluffende tips en adviezen verzameld. Dit is geen theorieboek vol vakjargon en ingewikkelde theorie. Dit is een boek dat vertelt op welke knop je moet drukken, welke instellingen je moet gebruiken en wanneer.

Het idee achter dit boek is eenvoudig. Stel, je bent aan het fotograferen bij een sportwedstrijd en je vraagt je af hoe je beweging in je foto krijgt zonder dat je onderwerp onscherp wordt. Scott weet raad: ‘Gebruik een lange sluitertijd, fotogrfeer in de continumodus en beweeg mee met je onderwerp. Zo blijft je onderwerp scherp maar wordt de achtergrond onscherp.’

Zó werkt dit boek: alsof jullie er samen op uit zijn om foto’s te maken. Scott verklapt je de geheimen die hij zelf van professionele fotografen heeft geleerd en legt ze in begrijpelijke taal uit, zonder overbodige technische details.

Op elke pagina vind je één afgerond onderwerp waarin wordt uitgelegd hoe je nog betere foto’s kunt maken. Met elke bladzijde die je omslaat leer je een andere camera-instelling, truc of techniek kennen.

Over de auteur

Scott Kelby is de best verkochte auteur van Photoshop- en fotografieboeken. Hij is redacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals en geeft over de hele wereld cursussen over digitale fotografie en beeldbewerking. Scott is auteur van meer dan vijfig boeken, waaronder Scott Kelby over digitale fotografie, Photoshop Down & Dirty Tricks, Photoshop klassiekers en Het Photoshop CS5 boek voor digitale fotografen. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl van schrijven maakt zijn boeken tot een groot succes.

Scott Kelby over Digitale fotografie - Scott Kelby
Pagina's: 183
Prijs: € 19,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043025720

BESTEL DIT BOEK:

Ingezonden mededeling
| 30-08-2012
Boeken algemeen