Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Samsung Galaxy Camera

Samsung presenteert eerste camera met Android™ 4.1 Jelly Bean

De nieuwe Samsung Galaxy Camera combineert professionele camerakwaliteiten met het nieuwste besturingssysteem Android™ 4.1 (Jelly Bean) én de snelste mobiele internetverbinding via 3G, 4G en Wi-Fi. Het doorsturen van beelden van welke plek dan ook wordt hierdoor zeer eenvoudig.

Het meest revolutionaire aspect van deze 16 MP camera met 21x optische zoom is het besturingssysteem Android™ 4.1 Jelly Bean. Daardoor kun je op het 4,77 inch LCD camerascherm allerlei handige toepassingen openen om de foto’s direct tot in detail te bewerken.

Grappig is het gebruik van Voice Control waarmee je door middel van een spraakcommando kan inzoomen (“Zoom in”) en fotograferen (“Shoot”).

Door het nieuwste besturingssysteem Android™ 4.1 Jelly Bean krijg je op je camera dezelfde mogelijkheden als op je smartphone. Op de camera kun je gebruik maken van alle applicaties van Google Play of uit de Samsung App store.

Zo kun je voor, na en tijdens het fotograferen rustig multitasken met Instagram, Facebook en Skype of je bekijkt een internetpagina op een helder HD camerascherm. Het werkt allemaal met behulp van de verbindingsmogelijkheden (3G,4G, Wi-Fi) en een snelle quad-core processor.

De camera slaat foto's als u dat wilt ook automatisch op in de cloud via Samsung Allshare.

De Samsung Galaxy Camera verschijnt in twee versies: een 3G en Wi-Fi versie en een 4G LTE en Wi-Fi versie, en is vanaf het vierde kwartaal van 2012 in Nederland verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 599,- incl. BTW.

Ingezonden mededeling
| 29-08-2012
lifestyle