Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Zomerfotowedstrijd 3 Shots – Share your festival treasures

Deze zomer zoekt Foam Lab de best verborgen festivalgeheimen met de smartphone fotografie wedstrijd 3 Shots – Share your festival treasures. 3 Shots start 16 augustus tijdens de droom van iedere festivalganger: Lowlands. Met deze wedstrijd daagt Foam Lab de festivalbezoeker uit om in een serie van drie foto’s de geheime parels van het festival te onthullen.

Sinds de opkomst van de smartphone past in elke broekzak een camera en is het ultieme shot altijd dichtbij. Nu phonetography zelfs tot de witte muren van het museum is doorgedrongen, groeit het besef dat deze nieuwe vorm van fotografie onze kijk verandert.

foto: © Nick Helderman
The Flaming Lips #1, 2010

Met populaire applicaties als Instagram, Hipstamatic en Camera Plus zijn de mogelijkheden ongekend. Zo wordt de smartphone het ultieme medium om te experimenteren met fotografie.

Daarom prikkelt Foam Lab deze zomer festivalbezoekers om in een serie van drie foto’s de onbelichte kant van festivals vast te leggen. Omzeil de Alpha en deel kleine, unieke geluksmomenten met je smartphone.

Meedoen? Stuur tussen 16 en 26 augustus een serie van drie smartphone foto’s naar 3shots@foamlab.nl en maak onder andere kans op Lowlands kaarten voor 2013. De jury, bestaande uit Foam curator Kim Knoppen, festival- en popfotograaf Nick Helderman en Instagram autoriteit Dilek Yaman, kiest met hun vakkundige blik de ultieme festivalfotograaf.

Om alvast inspiratie op te doen over festivalfotografie en de beste applicaties om festivalbelevingen mee vast te leggen, bekijk hieronder de themafilm.

Ingezonden mededeling
| 26-07-2012
lifestyle