Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Nieuwe functies Canon EOS 7D

Canon levert de EOS 7D vanaf vandaag met firmware v2 en voegt daarmee een nieuwe reeks functies toe die fotografen in staat stelt de grenzen van hun fotografische mogelijkheden te verleggen.

De nieuwe firmware biedt fotografen een serie voordelen, waaronder een hogere opnamesnelheid bij reeksopnamen met maximale RAW-resolutie, functies voor in-camera bewerking van opnamen, een door de fotograaf te definiëren Auto ISO en ondersteuning van Canon’s meest recente GPS-ontvanger, de GP-E2.

Met een 18 Megapixel APS-C CMOS-sensor, twee “DIGIC 4” processoren en een ISO-bereik dat is vergroot tot 12.800, biedt de EOS 7D een hoge kwaliteit met snelheden tot 8 fps.

Het maximale RAW-buffer is vergroot tot 25 RAW-bestanden of 130 JPEG-bestanden.

Fotografen kunnen nu in-camera hun RAW-bestanden bewerken en verschijnselen zoals randlicht, vervorming en chromatische aberratie corrigeren.

Met een functie voor het beoordelen van de opnamen kunnen fotografen op de terugweg van een opnamesessie eenvoudig grote volumes aan opnamen sorteren.

De nieuw toegevoegde regeling van Auto ISO stelt fotografen in staat de maximale ISO-gevoeligheid te limiteren tot elk gewenst punt binnen het native ISO 400-6.400 bereik.

Meer info op het Canon Professional Network.

Ingezonden mededeling
| 28-06-2012
lifestyle