Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Advertorial

Chimmm…… Google Earth zonnebril

Een speciale zonnebril ter ere van het 100-jarig bestaan van de precision lenzen van Carl Zeiss

Wie kent hem niet? De bekendste lenzenfabrikant Carl Zeiss. In 1912 werd de complete optiekwereld op zijn kop gezet nadat hij de “Punktal” lens introduceerde.

Niet alleen zijn tegenwoordig alle brillen van de grote merken als Ray-Ban, Oakley en Persol, voorzien van zo’n lens die over het gehele oppervlak op dezelfde sterkte geslepen is. Ook alle moderne microscopen en foto- en filmcamera’s danken hun bestaan aan dit kunststukje van Carl Zeiss.

Dit jaar bestaan de Carl Zeiss precision lenzen 100 jaar en om die reden is de Chinese kunstenaar Simon Chim gevraagd om speciale jubileum edities van zijn ‘recycle paper frames’ zonnebrillen te ontwerpen.

Dit zijn brillen die de kunstenaar via een arbeidsintensief proces volledig omwikkelt met stripboeken, kranten of foto’s. Zo ontwierp hij ook een exemplaar waarbij het montuur is omwikkeld met foto’s die gemaakt zijn door de camera’s van Google Earth. Want deze camera’s zijn uitgerust met, hoe kan het ook anders, Carl Zeiss lenzen!

De special editions van de Chimmm zonnebrillen zijn uiteraard ook voorzien van een Carl Zeiss lens welke je 100% beschermd tegen schadelijke UV-straling waar je je ook bevindt.

De Chimmm…… zonnebrillen zijn compleet uitgerust en worden geleverd in een speciaal kastje op drie pootjes dat is voorzien van diezelfde Google Earth foto’s. Op die manier misstaat de bril ook zeker niet in je kunstcollectie!

Ben jij je Ray-Ban zat, heb je toevallig 1699,- euro liggen en gun jij jezelf een unieke zonnebril waarvan je zeker weet dat je niemand met een gelijke bril op straat zal tegenkomen? Dan zijn de speciale edities van Chimmm wat je zoekt en kun je ze bewonderen op Zonnebrillen.com.

Ingezonden mededeling
| 26-06-2012
Boeken algemeen