Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

De Photo Academy Award 2012

De Photo Academy Award voor aanstormend fotografisch talent wordt in september voor de tiende keer uitgereikt. Pas afgestudeerde en laatstejaars fotografiestudenten kunnen prijzen winnen die hun een grote sprong voorwaarts bieden in hun carrière.

Voorbeelden zijn plaatsingen in toonaangevende magazines, opdrachten voor gerenommeerde reclamebureaus of exposities in musea.

Vanaf 1 juni as. is het weer mogelijk voor de fotografiestudenten in Nederland en Vlaanderen, die afstuderen of afgestudeerd zijn tussen 1 januari 2011 en 31 december 2012, om werk in te zenden voor Photo Academy Award 2012 en kans te maken op een van de vele prijzen.

Het werk kan bestaan uit losse foto's, fotoseries, fotoboeken, multimediapresentaties of een combinatie van deze mogelijkheden.

De vakjury van de Photo Academy Award 2012 bestaat uit: Theo Audenaard (Volkskrant magazine/ V), Perre van den Brink (VICE), Caroline Brugman (ELLE), Ton Dittmar en Piet Sloot (ÉPOS|PRESS), Tinneke Janssens (Designcentrum De Winkelhaak), Muriel Mager (Sophie Maree), Eric De Mildt (De Morgen), Jan Paul Mioulet (P/f), Edie Peters (PhotoQ) en Femke de Wild (FRAME Publishers). De overall jury van 2012 zal onder leiding staan van Lars Boering, directeur van FotografenFederatie.

Van de genomineerde en prijswinnende foto's wordt een expositie samengesteld welke door ProFotoNet, Bootsma Technologies en S-Color professioneel wordt gepresenteerd en te zien zal zijn in onder andere Den Haag, Amsterdam, Antwerpen, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Na de expositiereeks kunnen de deelnemers in september 2013 hun tentoonstellingsfoto's gratis ophalen (data worden te zijner tijd bekend gemaakt).

De openingsexpositie is van 8 september t/m 7 oktober en de feestelijke prijsuitreiking is op donderdag 13 september, beiden in het FotoMuseum in Den Haag.

Om deel te nemen moet je je aanmelden op photoacademyaward.com. Hier vind je ook alle verdere informatie. Je kunt je werk insturen van vrijdag 1 tot en met maandag 25 juni tot 16.00 uur, zorg dat je er op tijd bij bent!

Ingezonden mededeling
| 31-05-2012
lifestyle