Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Het beste van Photoshop Elements 10

De nieuwste en populairste technieken voor het bewerken van foto's

Scott Kelby behandelt samen met Matt Kloskowski de beste technieken van Photoshop Elements 10. Ze onthullen de geheimen van professionals en vertellen wanneer je welke instellingen moet gebruiken en waarom.

Dit is de vijfde editie waarin Kelby samenwerkt met Matt Kloskowski. Kloskowski is columnist voor de nieuwsbrief Adobe Photoshop Elements Techniques en auteur van verschillende artikelen over Elements en geeft online les over het onderwerp.

De auteurs laten achterwege wat er allemaal al gezegd is over Elements. Zo is er bijvoorbeeld geen apart hoofdstuk over het palet lagen, tekengereedschappen en filters. Alleen de belangrijkste, meest gevraagde en nuttige technieken voor digitale fotografen worden besproken.

De Editor in Elements 10 is geschikt voor zowel Windows- als Macintosh-gebruikers. Maar de Organizer (waar je foto's beheert) verscheen pas in versie 9 op de Mac. Vandaar dat enkele Organizer-functies nog niet op een Mac beschikbaar zijn. In dit boek wordt steeds aangegeven wanneer dat het geval is.

Het boek is overzichtelijk en praktisch ingedeeld. Als je bijvoorbeeld in een portret de tanden witter wilt maken, dan ga je naar die techniek in hoofdstuk 7 en kun je onmiddellijk aan de slag.

De foto's die als voorbeeld gebruikt zijn kun je downloaden om mee te oefenen.

De onderwerpen

• In een handomdraai kleurcorrecties uitvoeren
• Veelvoorkomende problemen met digitale foto's oplossen
• Personen automatisch laten herkennen en markeren met tags
• Foto's samenvoegen met Photomerge-technologie
• Portretten retoucheren als een professional
• Indrukwekkende effecten toepassen en fotomontages maken
• Professionele technieken voor het maken van selecties
• Een heel hoofdstuk met verscherpingstechnieken
• Foto’s beheren met de Organizer, omgaan met RAW en nog veel meer

Over de auteurs

Scott Kelby is hoofdredacteur van de tijdschriften Photoshop User en Layers, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals (NAPP), trainingsmanager van de Adobe Photoshop Seminar Tour en een veelgevraagd spreker. Scott heeft vele bekroonde boeken over fotobewerking op zijn naam staan. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl maken zijn boeken, seminars en trainingen tot een groot succes.

Matt Kloskowski is een Photoshop-kenner en auteur van verschillende boeken over Photoshop, Elements en Illustrator. Hij geeft jaarlijks aan duizenden mensen les over Photoshop en digitale fotografie. Hij heeft talloze instructievideo’s over Photoshop gemaakt en is instructeur op het toonaangevende congres Photoshop World en medepresentator van de populaire videopodcast Photoshop User TV.

Het beste van Photoshop Elements 10 - Scott Kelby/Matt Kloskowski
Pagina's: 248
Prijs: € 14,95
Uitgever: Pearson Education (VS)
ISBN: 9789043025218

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 07-05-2012
Boeken algemeen