Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Snelle functierijke versies van Photoshop CS6

Adobe introduceert nieuwe versies van Photoshop CS6 en Photoshop CS6 Extended. Deze versies van de standaardoplossing voor digitale beeldbewerking omvatten nieuwe functies en verbeteringen.

Photoshop CS6 Extended omvat niet alleen de hoogwaardige ontwerp- en bewerkingsmogelijkheden van Photoshop CS6, maar ook geavanceerde tools voor 3D-ontwerp, beeld- en videobewerking en kwantitatieve analyses ten gunste van de grafische industrie, de video- en webwereld, architectuur, medische sector, productie en engineering.

Adobe Creative Cloud biedt klanten een nieuwe mogelijkheid om de software van Adobe, waaronder Adobe Photoshop CS6, aan te schaffen en te gebruiken. Voor een vast maandbedrag kun je dan de Adobe producten gebruiken, zonder een grote investering te hoeven doen.

Belangrijke nieuwe mogelijkheden in Photoshop CS6 zijn:

• Content-Aware Patch – biedt meer controle aan de gebruiker doordat hij of zij zelf kan kiezen waar hij of zij een proef-patch wil uitvoeren;

• Mercury Graphics Engine – maakt gebruik van de graphics processor in moderne hardware voor het versnellen van beeldbewerking en het sneller verwerken van grote afbeeldingen;

• Nieuwe en opnieuw ontwikkelde ontwerptools – Type styles zorgen voor consistente opmaak; vectorlagen zorgen voor penseelstreken en voegen verlopen toe aan vectorobjecten; maatwerk-penseelstreken en stippellijnen zijn eenvoudig te maken; zoeken in lagen is sneller mogelijk;

• Intuïtieve videocreatie – de software biedt de volledige reeks van bekende Photoshop-tools en een intuïtieve set van nieuwe videotools voor het creëren en verbeteren van videoclips.

• Blur Gallery – een eenvoudige nieuwe interface met on-image en in-context controleknoppen maakt het mogelijk om snel en eenvoudig blur-effecten op beelden aan te brengen, variërend van vervaging op een specifiek punt tot gevarieerde vervaging tussen meerdere punten.

Het lanceringevenement van Adobe Creative Cloud en CS6 is live online te volgen op 24 april vanaf 16.00 uur via http://www.adobe.com/go/createnow_be_nl?sdid=JSZWK. Vanaf 24 april is hier tevens een on-demand versie beschikbaar.

Meer informatie is beschikbaar op www.adobe.com/go/creativecloud

en

www.adobe.com.

Ingezonden mededeling
| 24-04-2012
lifestyle