Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Nieuwe opbergoplossingen van Think Tank

In de wereld van de fotografie gebruikt men steeds vaker kleine accessoires om bepaalde effecten te kunnen creëren. Ook gebruikt men vaak verschillende geheugenkaarten en/of accu’s om steeds over voldoende capaciteit te kunnen beschikken.

Het nadeel is echter dat dergelijk kleine accessoires in een grotere fototas vaak verloren gaan. Think Tank heeft echter verschillende handige oplossingen voor deze kleine probleempjes en nu presenteren ze weer een paar nieuwe handigheden.

Om te beginnen is er de Think Tank Strobe Gel Wallet. Dit is een soort portefeuille waarin je gel filters voor flitsers kan opbergen. Dankzij doorzichtige plastic compartimentjes kan je je filters mooi sorteren zodat je steeds vlot de juiste filter kan vinden.

Ook nieuw is de Think Tank SD Pixel Rocket. Een opberger voor SD, SDHC & SDXC geheugenkaartjes. Er passen maar liefst 9 kaartjes in deze zeer handige opberger. Je kan het tasje desgewenst ook vastmaken aan je fototas, zodat je deze niet steeds hoeft open te maken.

Tot slot zijn er ook nog de Think Tank Battery Holders. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit opbergers voor accu’s van reflex fototoestellen. Er zullen twee varianten verschijnen, eentje voor twee accu’s en eentje voor vier.

Deze nieuwe Think Tank Photo producten zijn naar verwachting vanaf ongeveer 10 mei a.s. verkrijgbaar in de fotowinkels.

Kristof Dielis
| 17-04-2012
lifestyle