Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Canon op Professional Imaging 2012

Canon Nederland toont haar nieuwste producten op 11, 12 en 13 maart 2012 op de Professional Imaging beurs in het NBC te Nieuwegein. Op de ruime stand zijn de nieuwste producten te zien: de EOS-1D X, de EOS C300 en de op 2 maart gelanceerde EOS 5D Mark III. Naast de Canon experts zijn een aantal professionals aanwezig om hun ervaringen te delen over deze nieuwe producten.

Canon ambassadeur Frits van Eldik vertelt over zijn ervaringen met de EOS-1D X, cameraman Tom Poederbach bespreekt de laatste ontwikkelingen van de EOS C300.

De succesvolle fotojournaliste Ilvy Njiokiktjien vertelt op de dinsdag over de bijzondere wereld van de fotojournalistiek. Njiokiktjien is bekend als winnaar van de Visa Pour L’image en Award of Excellence Picture of the Year international en tweede prijswinnaar in de categorie Hedendaagse Kwesties van de World Press Photo wedstrijd van het jaar 2011.

Niet alleen fotografie komt aan bod op de Canon stand – Canon demonstreert ook haar assortiment fotoprinters zoals de PIXMA Pro serie en de imagePROGRAF printers die speciaal zijn ontwikkeld voor het haarscherp printen van foto’s op groot formaat.

Tijdens een speciale shoot-to-printworkshop op de Canon stand wordt de gehele workflow – van RAW bestanden naar Digi Photo Professional (DPP) – uitgebreid toegelicht. Ook het proces vanaf de Photoshop-plugin tot printen op de imagePROGRAF printers wordt besproken. Op de stand zijn ook specialisten aanwezig op het gebied van papier en grootformaat media.

Voor meer informatie over Professional Imaging: www.professionalimaging.nl.

Ingezonden mededeling
| 11-03-2012
lifestyle