Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Ontdek Adobe Lightroom 4

De rode draad door deze uitgave: het werken met RAW-opnamen in Lightroom 4 in de praktijk. Cases, dagelijkse handelingen en tips en trucs, zodat Photoshop Lightroom 4 na het lezen van dit boek geen geheimen meer kent.

De eenvoudigste manier om belichting, kleur en detailweergave naar een hoger plan te tillen, is simpelweg door de camera op het bestandsformaat RAW te zetten. Dat kost niets en zal een grote sprong voorwaarts zijn in de beeldkwaliteit van de opnamen.

Om echter soepeltjes met RAW te kunnen werken, heb je het juiste gereedschap nodig. En daarbij is de keuze van de software zeer belangrijk.

In elk zichzelf respecterend fotobewerkingsprogramma kun je een enkele RAW-opname prima omzetten, maar worden het er vele tientallen, dan is er maar één programma waarmee je snel en intuïtief RAW-bestanden kunt beheren, bewerken en publiceren en dat is Photoshop Lightroom van Adobe.

In versie 4 zijn de innovatieve functies van de eerdere versies uitgekristalliseerd en aangevuld met nieuwe mogelijkheden, zoals de modules Boek en Kaart. Genoeg stof dus voor een praktisch boek over deze materie.

De auteurs

Pieter Dhaeze is zelfstandig vormgever en fotograaf. Hij publiceert zijn praktische kennis en ervaringen via educatieve artikelen in diverse landelijke tijdschriften en websites. Meer artikelen van Pieter Dhaeze vindt u hier.

Hans Frederiks is journalist en fotograaf. Hij schrijft over ontwikkelingen op het gebied van vormgeving op het web en print, hij is hoofdredacteur van Dzone, hèt tijdschrift voor designers en fotografeert al zijn hele leven lang, met als specialisatie panorama’s, landschappen en podiumfotografie, wat onder andere te zien is op zijn site.

Ontdek Adobe Lightroom 4 is verkrijgbaar vanaf 15 april a.s.

Ontdek Adobe Lightroom 4 - Pieter Dhaeze/Hans Frederiks
Pagina’s: 200
Prijs: € 19,95
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789059405639

BESTEL DIT BOEK:

Ingezonden mededeling
| 08-03-2012
lifestyle