Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Foam Talent Call 2012 geopend

Foam Magazine organiseert jaarlijks een competitie voor jonge, talentvolle fotografen. Deelnemers maken kans op publicatie van hun portfolio in het speciale talent issue van Foam Magazine dat deze herfst zal verschijnen. Voor het eerst verloopt de competitie via Facebook.

Vorig jaar waren er ruim 800 inzendingen, verwacht wordt dat het aantal inzendingen dit jaar nog hoger zal liggen omdat de Talent Call voor het eerst via Facebook plaatsvindt, via een speciale Facebook-application. Het is niet noodzakelijk om een Facebook-account te hebben om in te schrijven.

foto: © Mirko Martin
L.A. crash

De Foam Talent Call is ontworpen om jonge fotografen een opstapje te geven in de wereld van fotografie. Fotografen die dankzij de Talent Call doorbraken naar een groter publiek en hun portfolio gepubliceerd kregen zijn: Mayumi Hosokura uit # 28, Benjamin Lowy uit # 24, Alexander Gronsky en Anouk Kruithof uit #20 en Curtis Mann en Pieter Hugo uit #16.

Fotografen van 18 tot en met 35 jaar oud kunnen zich inschrijven, door twee series van hun eigen werk te sturen. Het inschrijvingsgeld is 35 euro. Uit de inzendingen worden vijftien fotografen gekozen. Zij mogen hun portfolio presenteren in de nieuwste Foam Magazine talent issue.

Voor meer informatie: www.foam.org/foam-magazine.

Redactie
| 10-02-2012
lifestyle