Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Adobe Photoshop Lightroom 4 Bèta beschikbaar

Gratis Lightroom 4 Bètaversie levert verbeterde beeldverwerking en workflow-efficiëntie voor fotografen

Adobe Systems introduceert Adobe Photoshop Lightroom 4 Bèta voor Windows en Mac, een publieke preview op Adobe Labs van nieuwe en verbeterde functionaliteit in de aankomende release.

Lightroom is de essentiële workflow-oplossing voor digitale fotografie die semi-professionele en professionele fotografen helpt om al hun foto's snel te importeren, beheren, aanpassen en presenteren. Lightroom 4 Bèta toont een preview van nieuwe functies die beschikbaar zullen zijn in Lightroom 4.

De nieuwe functies omvatten onder meer een geoptimaliseerde technologie voor goede schaduw- en lichtverwerking, uitgebreide beheermogelijkheden, inclusief geavanceerde DSLR video-ondersteuning en de mogelijkheid om mooie fotoalbums te creëren vanuit Lightroom.

Adobe biedt fotografen de mogelijkheid om de nieuwe features te testen en feedback te geven op het product. De software biedt daarnaast extra bewerkingstools zoals Noise Reduction, Moire en wit-balans.

In de Develop-module kunnen fotografen met behulp van soft proofing hun foto's in de gewenste kleuren omzetten om er zeker van te zijn dat prints en webcontent er optimaal uitzien.

Ook kunnen Lightroom-gebruikers hun foto's direct vanuit Lightroom mailen met ieder gewenst email-account , waaronder Gmail, Hotmail en Yahoo! Mail.

Adobe Photoshop Lightroom 4 Bèta is beschikbaar als gratis download voor zowel het Windows- als het Mac-platform via http://www.labs.adobe.com/downloads.

Gebruikers kunnen hun feedback geven op de door de community ondersteunde feedback-site: http://feedback.photoshop.com.

Redactie
| 10-01-2012
lifestyle