Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Samsung DualView DV300F

Samsung heeft een nieuwe fun-compact aangekondigd vol met leuke features: de Samsung DualView camera DV300F.

Deze DualView camera heeft een tweede display aan de voorzijde. Vaak is het moeilijk om kinderen in de camera te laten kijken. Met grappige animaties die je op het display aan de voorkant laat zien, kun je gemakkelijker de aandacht van kinderen trekken.

Het tweede display is ook handig voor zelfportretten. Op het tweede display zie je jezelf in beeld verschijnen en maak je het shot wanneer je zover bent. Mogelijkheden die we al eerder zagen op de Samsung ST100 en ST600.

De Samsung DV300F is de eerste camera met twee displays die voorzien is van Wi-Fi. Dat maakt het delen van foto’s met vrienden en familie eenvoudig. Je kunt vanaf de camera direct foto’s mailen of op Facebook, Picasa en Flickr posten en video’s direct via YouTube sharen.

Samsung DualView camera DV300F

De Samsung DV300F heeft 16 megapixels, 5x optische zoom en een 25mm groothoeklens.

Met een van de twaalf Magic Frame-achtergronden voeg je grappige monden, komische neuzen of gekke ogen toe aan foto’s van familie en vrienden. Met Split Shot breng je drie beelden samen. Je kunt ook foto’s van andere camera’s importeren.

Met de functie Picture-in Picture voeg je een foto in een andere foto in. Of combineer je een foto met een video.

Voor een dramatisch effect kies je Motion Photo. Net zoals in de nieuwste Hollywood blockbuster kun je de tijd stilzetten rond een bewegend object. Zo kun je die schitterende snowboardjump van een vriend op de piste vastleggen, terwijl de mensen om hem heen als een standbeeld stil staan.

De Samsung DV300F is vanaf begin maart verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver met blauwe of rode accenten voor een adviesverkoopprijs van € 199,- incl. BTW.

Ingezonden mededeling
| 02-01-2012
lifestyle