Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Tamron: eerste ultra zoom voor Sony NEX

Tamron in Nederland, kondigt de introductie van een nieuw Tamron objectief aan: de 18-200mm F/3.5-6.3 Di III1 VC (Model B011).

Tamron 18-200mm voor Sony Nex

Dit nieuwe ultra zoom objectief is speciaal ontworpen voor de Sony E-vatting lichtgewicht en compacte digitale NEX series camera’s. Uitgerust met Tamron’s VC (Vibration Compensation) technologie, kan dit objectief gemakkelijk beelden vanuit de hand van 18mm groothoek tot 200mm tele vastleggen.

Het objectief is compact en licht van gewicht (slechts 460 gram) , voorzien van een 62mm filter diameter en objectief is verkrijgbaar in zwart én zilver.

AF systeem

De AF-drive heeft een nieuw ontworpen aandrijfmotor die optimaal functioneert in combinatie met het contrast detectie AF systeem in de NEX series camera’s. Het systeem maakt ook verbeterde AF prestaties mogelijk bij het opnemen van video. Bovendien is het bedieningsgemak verbeterd met de ‘Direct Manual Focus’ (DMF) functie, waarmee de gebruiker subtiele handmatige aanpassingen kan maken in de AF focus modus.

Mogelijkheden

Het objectief maakt het voor de gebruiker mogelijk om groothoek opnamen van weidse landschappen vast te leggen maar ook krachtige tele opnamen die de details van ver verwijderde onderwerpen nauwkeurig weergeven. Door de minimale scherpstelafstand van 0,5 m, kunnen ook bloemblaadjes, sieraden en andere kleine objecten worden gefotografeerd als uitgebreide close-ups.

Redactie
| 12-12-2011
Boeken algemeen