Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Digitale fotografie compositie

Bij fotografie draait het maar om een ding, goedbeschouwd: de compositie. Alle techniek ten spijt: als de compositie deugt dan is de foto eigenlijk al geslaagd. Het onderwerp is dan niet belangrijk. De compositie maakt van een saai onderwerp een spannende foto.

Digitale fotografie heeft het fotograferen een nieuwe impuls gegeven. Compact- en spiegelreflexcamera's worden in enorme aantallen gekocht. De camera's zijn steeds slimmer: scherpstellen en belichting kúnnen haast niet meer fout gaan.

Maar met een technisch goede foto heb je nog geen creatief bevredigend beeld gecreëerd. Op dat moment schiet dit boek te hulp.

Stap voor stap wordt uitgelegd hoe door anders te kijken het kiekje toch een serieuze foto kan worden. Aangenaam van opbouw, spannend, intrigerend; een foto die je misschien zelfs wel aan de muur zou willen hangen!

Wat je graag fotografeert doet er eigenlijk niet toe. Het begrip 'goede compositie' overstijgt alles: het geldt altijd en overal, ongeacht het onderwerp. Van kinderportret tot architectuur, en van landschap tot natuur.

In dit boek

• Heldere uitleg over compositie in de fotografie
• Praktische tips om direct je foto's beter vorm te geven
• Concrete toepassingen bij uiteenlopende typen fotografie
• Van kiekjes maken omschakelen naar serieus fotograferen

Over de auteur:

Willem Laros is freelance fotograaf, auteur en fotografiedocent. Hij fotografeert en schrijft voor tal van publicaties, vaak op het gebied van recreatie, toerisme en fotografie. Hij verzorgt fotoworkshops, -cursussen en -reizen in eigen land, maar ook elders in Europa en in Afrika.

Digitale fotografie Compositie - Willem Laros
Pagina's: 128
Prijs: € 19,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043024051

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 06-12-2011
lifestyle