Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Creatieve workouts voor fotografen

Dit boek Creatieve workouts voor fotografen is ontstaan naar aanleiding van vragen aan schrijver Joke Beers-Blom over hoe zij bepaalde foto’s heeft gemaakt.

Hoe worden druppels gefotografeerd? Hoe leg je het moment vast waarop een aardbei door een vloeistofoppervlak breekt? Hoe gaat infraroodfotografie in zijn werk? Hoe bevries je beweging of laat je beweging juist tot uiting komen in een foto?

Hoe leg je in een foto grote verschillen tussen licht en schaduw vast? Hoe fotografeer je vuurwerk? Deze en andere creatieve onderwerpen worden in dit boek stapsgewijs uitgelegd.

Voor diverse fotoprojecten kunnen hulpmiddelen ingezet worden waarvan de aanschafprijs wellicht hoger is dan uw budget toelaat, maar dat hoeft niet. In dit boek wordt verteld hoe het ook met makkelijker en goedkoper materiaal kan.

Daarmee hebben we de kern van dit boek te pakken: met beperkte middelen een zo leuk en professioneel mogelijk resultaat behalen. Voor een enkele workshop is wel extra apparatuur nodig.

Dit is echter tot een minimum beperkt. Bovendien zijn sommige producten eenvoudig zelf te maken. Hier worden ook tips voor gegeven.

Over de auteur:

Joke Beers-Blom fotografeert al ruim dertig jaar fanatiek. Ze is lid van een fotoclub en helpt en adviseert amateurfotografen. Haar andere passie is reizen, met Australië als favoriete bestemming. Samen met haar man maakt ze indrukwekkende fotoreportages die ze exposeert op haar website www.digifotofan.nl. Joke Beers-Blom schrijft sinds 2002 over digitale fotografie en digitale beeldbewerking.

Creatieve workouts voor fotografen - Joke Beers-Blom
Pagina's: 272
Prijs: € 29,95
Uitgever: Van Duuren Media
ISBN: 9789059405400

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 29-11-2011
Boeken algemeen