Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Handboek digitale fotografie

Het onmisbare naslagwerk voor alle facetten van digitale fotografie

Het Handboek digitale fotografie is een inspirerend boek voor alle fotografen, zowel beginners als gevorderden.

Door de combinatie van praktische instructies, waardevolle expertise en indrukwekkende voorbeeldfoto's word je na het lezen gegarandeerd een betere fotograaf. Het boek onthult de werkwijze en technieken van experts en helpt je je eigen stijl te ontwikkelen.

Topfotograaf en bestsellerauteur Tom Ang bespreekt de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale fotografie, apparatuur, beeldbewerking, workflow en zelfs digitale video.

Het boek begint met een introductie in fotografie, compositie en fototechniek, gevolgd door een overzicht van verschillende thema's: portretten, kinderen, kunst, natuur, dieren, evenementen, reportage, reizen, architectuur en landschap.

Door het hele boek heen worden tientallen foto's toegelicht en geanalyseerd en vanwege de vele handige tabellen en overzichten zul je het keer op keer raadplegen. Maar ook gewoon doorbladeren is een genot, want het boek is rijkelijk geïllustreerd met meer dan duizend schitterende foto's.

Over de auteur:

Tom Ang is een autoriteit op het gebied van digitale fotografie. Hij is bekroond fotograaf en was twaalf jaar lang universitair docent fotografie. Hij schreef meer dan twintig boeken over digitale fotografie en video waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan twintig talen. Hij was presentator van verschillende tv-series over fotografie voor Channel News Asia en de BBC.

Handboek digitale fotografie - Tom Ang
Pagina's: 272
Prijs: € 39,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043022842

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 25-11-2011
Boeken algemeen