Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Polaroid Z340 Camera

Polaroid kondigde vorige week een nieuwe digitale instant camera aan: de Polaroid Z340, binnenkort in Nederland verkrijgbaar.

Polaroid geeft hiermee een digitale draai aan de oude vintage technologie. Deze instant digitale camera heeft nog steeds direct de foto's klaar na de klik maar kent nu ook een aantal digitale snufjes.

De Z340 met een herkenbaar Polaroid uiterlijk is eigenlijk een combinatie van een volledige 14.0 megapixel camera met een ZINK printer, die ouderwetse afdrukken op 3 × 4 inch mogelijk maakt.

De eerdere Polaroid digitale instant camera's, zoals de Polaroid PoGo, maakte veel kleinere printjes (2 x 3 inch). Met de oplaadbare batterij van de camera kunnen 25 full colour foto's geprint worden, bij een printsnelheid van iets onder een minuut per polaroid.

Men kan ook kiezen uit een selectie van randen, zoals die van de originele polaroidopnames, of het printen van een datum op de rand.

Bij het vastleggen van het beeld kan via een LCD-scherm aangegeven worden of de foto geprint moet worden. Door de ingebouwde SD-kaart kunnen de foto's bewaard worden, waardoor de eenmalige fysieke printjes nu kopieerbaar zijn.

Redactie
| 14-11-2011
Boeken algemeen