Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Gary Fong fotografische flitsaccessoires

Transcontinenta is per direct aangesteld als de officiële importeur van het merk Gary Fong voor Nederland. Gary Fong, een wereldberoemde huwelijksfotograaf, beëindigde in 2002 bewust een meer dan 20-jarige professionele carrière achter de camera om zich volledig te wijden aan de ontwikkeling van innovatieve fotoaccessoires.

Tijdens zijn actieve carrière als fotograaf stoorde Gary Fong zich vooral aan de harde flitsverlichting die met name tot uiting kwam in ongunstige schaduwen bij portretten.

Hij was hevig geïnteresseerd in deze problematiek en ontwikkelde het ‘Lightsphere’ systeem; een speciale gekleurde koepel die over een flitser werd geplaatst. In een mum van tijd werden wereldwijd meer dan 500.000 eenheden van deze Gary Fong oplossing verkocht.

Sinds de uitvinding van de ‘Lightsphere’ heeft Gary Fong een verscheidenheid aan andere varianten van de populaire koepelvormige diffuser, zoals de ‘Amber Dome’, ontwikkeld. Het is een eenvoudig te gebruiken oplossing die in combinatie met de ‘Lightsphere’ op de flitser van de camera wordt gemonteerd en zorgt voor een natuurlijke, warme en zacht uitgelichte foto.

Gary Fong heeft inmiddels wellicht de meest effectieve lijn van fotografische flitsaccessoires in de wereld: de ‘Lightsphere’ genaamd. Deze diffusors verbeteren het eindresultaat in digitale fotografie en videografie toepassingen en zijn geschikt voor zowel professionele- als amateurgebruikers. Gary Fong is uitgegroeid tot de wereldleider in ‘op de camera gemonteerde’ flitseraccessoires die gecombineerd kunnen worden met een breed scala aan producten van populaire merken als Nikon, Canon, Sunpak, Vivitar, Quantum en Metz.

Ingezonden mededeling
| 18-10-2011
lifestyle