Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Pôze IV. Terminus.: Een mysterieuze fototocht

Het Pôze-project is terug voor een vierde editie. Klein en groot zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een nachtelijke fotografische wandeling geleid door Vincen Beeckman.

foto: © Vincen Beeckman

Bozar Museum biedt met dit project de kans om fotografie op een andere manier te beleven. Pôze IV doorkruist het nachtelijke Brussel en tast de grenzen af tussen stad en platteland, industriële zones en parken, opritten en voorsteden.

De stadsverkenning gebeurt in groep, onder deskundige begeleiding van fotograaf Vincen Beeckman (zoals tijdens de drie voorgaande edities van dit project). Een heel andere ervaring dan wanneer je alleen de camera ter hand neemt.

Iedereen kan deelnemen, alleen of in groep. Een eindhalte van tram, trein, metro of bus in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is telkens het startpunt van een avontuurlijke fototocht. Afspraak bij valavond! Deelnemers kleden zich in het zwart en nemen zelf hun fototoestel of I-Phone mee voor ze beginnen aan hun avontuurlijke tocht. Voor deze nieuwe editie zal namelijk extra aandacht geschonken worden aan nieuwe media.

Vincen Beeckman zal, terug in het Paleis voor Schone Kunsten, feedback geven op de opnames. Om deze nog te verbeteren, zal hij ook enkele kneepjes van het vak tonen. De fotografische resultaten van de verschillende wandelingen van Pôze IV worden tentoongesteld in het Paleis voor Schone Kunsten in het kader van de Zomer van de Fotografie tijdens de zomer van 2012.

Aftrap van het project op vrijdag 23.09.2011.

Ingezonden mededeling
| 20-09-2011
Boeken algemeen