Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Nieuwe Canon compacten

Het lijkt wel alsof elke grote naam uit de fotosector uitpakt met nieuwigheden. Bij Nikon en Sony was er al heel wat nieuws te melden, maar nu geeft men ook bij Canon aan dat ze wat nieuws te presenteren hebben, namelijk niet minder dan drie nieuwe compacte fototoestellen.

We beginnen met de Canon Digital Ixus 230 HS. Dit model is een volledig nieuwe telg in de populaire Ixus familie en beschikt over 12 megapixel, 8x optische zoom en Full HD video. De 230 HS zal in een waaier van kleuren gelanceerd worden.

Canon Digital Ixus 230 HS

Nog nieuw in het Ixus gamma is de Canon Digital Ixus 1100 HS. Dit model beschikt net als de 230 HS over 12 megapixel, maar koppelt dit wel aan een lens met 12x optische zoom die begint bij het equivalent van 28mm.

Verder is er natuurlijk ook Full HD video aanwezig en je kan het toestel bedienen via het 3,2 inch LCD scherm met touchscreen bediening.

Canon Digital Ixus 1100 HS

De laatste nieuwe Canon compact is er eentje uit het Powershot gamma, namelijk de Canon Powershot SX150 IS. Dit model beschikt over 14 megapixel en eveneens 12x optische zoom, maar heeft ook nog een nieuw beeldstabilisatiesysteem om nog stabielere beelden te schieten. Uiteraard is ook in dit toestel Full HD video voorzien!

Canon Powershot SX150 IS

Kristof Dielis
| 29-08-2011
lifestyle