Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Prijswinnaars

Fotograaf Marsel van Oosten wint bij IPA 2011

De Nederlandse natuurfotograaf Marsel van Oosten heeft bij de International Photography Awards 2011 (IPA), de 1e Prijs gewonnen in de categorie Nature – Wildlife met de serie Japanese Macaques.

Met deze serie is hij tevens uitgeroepen tot categoriewinnaar en bekroond tot Nature Photographer of the Year 2011. Het is de vierde keer dat Marsel van Oosten de eerste prijs behaalt bij de IPA sinds zijn eerste keer in 2005.

foto: © Marsel van Oosten, squiver.com

Tevens heeft hij bij IPA 2011 de 2e prijs gewonnen in de categorie "People - Culture" met zijn serie Libya. En kreeg hij in totaal zeven eervolle vermeldingen. Meer van het werk van Van Oosten is te zien op www.squiver.com.

Als categoriewinnaar strijdt Van Oosten om IPA's hoofdprijs van International Photographer of the Year. De finalisten zijn uitgenodigd om de Lucie Awards in het Lincoln Center in New York bij te wonen, waar een van de categoriewinnaars zal worden uitgeroepen tot hoofdwinnaar, waarmee hij een felbegeerd Lucie beeldje in ontvangst mag nemen, evenals een cheque van 10.000 dollar.

Lees hier meer over prijzen van Marsel van Oosten op deze website.

Ingezonden mededeling
| 25-08-2011
Boeken algemeen