Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Foto's Kees Scherer te koop

In de Vintage Photo Gallery in Naarden zijn momenteel ruim 350 foto’s van Parijs te bezichtigen. Het zijn foto’s, van de Amsterdamse fotograaf en initiator van World Press Photo Kees Scherer (1920-1993).

Deze foto’s zijn door Pim Westerweel in 1998 afgedrukt voor het boek: Het Parijs van de vijftiger jaren, met literaire bijdragen van: Cees Nooteboom, Remco Campert, Hugo Claus, Rudy Kousbloek, Ethel Portnoy en Simon Vinkenoog en met een voorwoord van Philip Freriks.

foto: © Kees Scherer
De hallen van Parijs 1956 - gelatine zilver print 1/2 – geprint in 1993 – 20x20 cm - € 125,- ex. BTW

De foto’s zijn genummerd en gesigneerd. Van de meeste foto’s is slechts één vergroting gemaakt. Een unieke kans om voor weinig geld (onder de € 150,-) deze zwart/wit gelatine zilver prints uit de jaren vijftig te kopen, of een collectie foto’s aan te leggen van deze alom gewaardeerde fotograaf.

foto: © Kees Scherer/MAI

Ook zijn van Parijs, uit dezelfde periode, de originele z.g. Vintage Gelatin Silver Prints te koop. Dit zijn vergrotingen die door Kees Scherer zelf (op barietpapier) zijn afgedrukt in de jaren vijftig.

Het prijsniveau van deze foto’s ligt wel hoger en de meeste exemplaren zijn uniek.

Tijdens het tweejaarlijkse FotoFestival Naarden wordt de Kees Scherer Prijs uitgereikt aan de maker van het beste fotoboek van de afgelopen twee jaar.

Parijs is op vakantie in Naarden
Vanaf 5 augustus t/m eind september 2011.
Vintage Photo Gallery aan de Bollelaan 4 (1411 JW Naarden)

De galerie is geopend op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 17:00 u.
En op afspraak – 06-54303031 – pimwfoto@xs4all.nl.

Ingezonden mededeling
| 07-08-2011
lifestyle