Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Broncolor naar Transcontinenta

Transcontinenta BV zal vanaf 1 september 2011 voor Bron Elektronik AG, de drie produktlijnen Broncolor, Visatec en Kobold vertegenwoordigen voor de Nederlandse markt.

Onlangs is Transcontinenta B.V. met de Zwitserse firma Bron Elektronik AG overeengekomen als nieuwe distributeur voor Nederland te zullen fungeren.

Per 1 september zal Transcontinenta de officiële vertegenwoordiging van Photal BV te Wijchen overnemen, en met nieuwe energie het uitgebreide assortiment flits- en continue licht van deze firma prominent in de markt zetten.

Hoewel de officiële overgang pas over een maand plaatsvindt kan men nu reeds voor informatie en bestellingen voor de produkten van Broncolor, Visatec en Kobold bij Transcontinenta terecht.

Naast succesrijke Broncolor flitssystemen als de Senso flitsgenerator zijn er natuurlijk ook de voordelige monobloc Logos en Solo flitsers van Visatec in het assortiment. Voor gebruikers van betrouwbaar continue licht biedt Bron Elektronik AG via Kobold o.a. gespecialiseerde waterbestendige lichtuitrustingen als de DW200, 400 en 800 lichtsets.

Ingezonden mededeling
| 29-07-2011
lifestyle