Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Het Photoshop Lagen boek

Dit stevige boek van Matt Kloskowski gaat over werken met lagen in Photoshop. Lagen zijn een essentieel onderdeel van Photoshop en toch zijn er maar weinig Photoshop-boeken die er zoveel aandacht aan besteden. Werk je met Photoshop, dan werk je met lagen, is zijn stelling. Aantrekkelijke uitleg voor zowel de beginnende als gevorderde Photoshopper.

Photoshop-expert Matt Kloskowski laat aan de hand van stapsgewijze instructies en overzichtelijke voorbeelden zien hoe het maximale uit Photoshop te halen is door slim gebruik te maken van lagen.

Lagen zijn niet alleen bedoeld voor technische verbeteringen van je foto’s; ook effecten die anders lastig te creëren zijn, maak je met lagen in een handomdraai. Foto’s in elkaar laten overvloeien, iets uit een foto laten springen, zelf een poster opbouwen uit lagen en nog veel meer.

De allereerste beginselen worden beschreven, maar kan de professional natuurlijk overslaan. De logische indelingsvolgorde die aangehouden wordt is dezelfde als in de cursussen die Kloskowski geeft. Eerst de gemakkelijke, daarna de meer ingewikkelde aspecten van Photoshop.

Elk hoofdstuk eindigt met een vragen-en-antwoordenlijst over onderwerpen die in dat hoofdstuk aan de orde zijn gekomen. De reden hiervan is dat er niet steeds door de hoofdstukken gebladerd hoeft te worden voor antwoorden op algemene vragen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

• Lagen gebruiken en beheren
• Afbeeldingen opbouwen uit meerdere lagen
• Lagen in elkaar laten overvloeien
• Werken met aanpassingslagen en slimme objecten
• Laagmaskers toepassen
• Alles over tekst- en vormlagen
• Lagen gebruiken om foto’s te retoucheren en op te frissen
• Veel tips en trucs die het gebruik van lagen nóg gemakkelijker maken!
• Een hoofdstuk vol gevorderde technieken om je werk naar een nieuw plan te tillen

De foto's die in het boek gebruikt zijn, kan men om te oefenen downloaden op de site www.kelbytraining.com/books/layerscs5. Geschikt voor Photoshop CS, CS2, CS3 en hoger.

Over de auteur

Matt Kloskowski is een Photoshop-kenner en auteur van verschillende boeken over Photoshop en Illustrator. Samen met Scott Kelby schreef hij Het beste van Photoshop Elements 9. Jaarlijks geeft hij wereldwijd aan duizenden mensen les over digitale fotografie en Photoshop. Hij is medepresentator van de populaire videopodcasts Photoshop User TV en D-Town TV, en heeft een flinke verzameling online trainingsvideo's en -dvd's op zijn naam staan.

Het Photoshop Lagen boek, 2e editie - Matt Kloskowski
Pagina's: 288
Prijs: € 30,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043022521

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 25-05-2011
Boeken algemeen