Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Advertorial

Transcontinenta introduceert de Jyden Juka Pro Kalender

Professionele Hi-Fi kwaliteit drukwerk in kalenders beschikbaar voor vakfotografen

Transcontinenta B.V. introduceert een nieuwe ontwikkeling in kalenders ten behoeve van beroepsfotografen die de hoogste kwaliteit van hun digitale fotografie ook willen behouden in producten als fotokalenders en fotoalbums.

Deze nieuwe generatie fotokalender is een specialistisch product van Jyden Juka, sinds bijna 65 jaar een vertrouwd leverancier van professionele fotoalbums en presentatiealbums op hoog niveau, en nog altijd even innovatief.

Combineren van Wide Gammut CMYK en Stochastisch raster

Voor de Pro Kalender combineert Jyden Juka deze twee geavanceerde afdruktechnologieën resulterend in een offset kwaliteit die Hi-Fi printing wordt genoemd. Deze kwaliteit drukwerk biedt een met Full High Definition vergelijkbare beeldindruk.

Waar gebruikelijke druktechnieken een maximale kwaliteit behalen van 150 tot 175 lijnen per inch (LPI) genereert Hi-Fi printen een indrukwekkende 250 LPI. De winst laat zich direct vertalen in een sublieme scherpte en fraaie overgangen bij de fijnere details.

Ook de door velen geliefde magische kwaliteiten van zwart/wit foto’s worden in dit product van Jyden Juka op professionele wijze naar een beter niveau getild. De ontwikkeling van een speciale afdruklijn heeft er voor gezorgd dat bronbestanden van uw camera worden omgezet naar een CMYK bestand waarbij het totale spectrum aan grijswaarden blijft behouden.

Daarmee wordt binnen dit innovatieve drukprocedé dus wel recht gedaan aan de fijne nuances die een perfecte zwart/wit fotoafdruk zo onderscheidend maken.

Eenvoudig aanleveren

Deze hoge kwaliteit drukwerk wordt aangeboden in kleinere oplages van 100, 250 of 500 stuks. Ook grotere oplages zijn op aanvraag mogelijk.

Voor het aanleveren van de bestanden voor een Jyden Juka Pro Kalender kunnen fotografen net zo eenvoudig als bij de Jyden Juka digitale albums te werk gaan. Voor het maken van een Pro Kalender staan er templates online die gebruikt kunnen worden om de foto’s op maat te maken in Adobe Photoshop®.

Het is echter ook mogelijk een geheel eigen lay-out te maken of dit door de Jyden Juka DTP afdeling te laten verzorgen. Doordat de fotograaf geheel vrij is in de opmaak kan hij/zij natuurlijk ook een verzameling foto’s met een passe-partout maken voor “kunst” aan de muur. Hiervoor kan er op aanvraag ook gedrukt worden op 350 grams papier.

Beschikbaarheid en prijzen:

De Jyden Juka Pro Kalender is per direct beschikbaar in het formaat 620 x 460mm, liggend of staand. Voor de lay-out zijn verschillende templates en fonts beschikbaar, maar eigen lay-outs zijn mogelijk. U kunt ook foto’s en ideeën aanleveren en de Jyden Juka DTP-afdeling een opzet laten creëren (DTP kosten per uur). Een minimum order begint reeds bij 100 stuks, prijs per stuk vanaf € 20,00 (bij 500 stuks).

Ingezonden mededeling
| 21-04-2011
lifestyle