Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Hasselblad Masters Finalist 2010

Genomineerd voor Hasselblad Masters 2010

De in Diemen wonende fotograaf Lars van de Goor is genomineerd voor de Hasselblad Masters Award 2010. Dit is één van de meest prestigieuze prijzen in de fotowereld.

De Hasselblad fotocamera’s staan bekend om technische precisie en ongeëvenaarde kwaliteit. 
In de categorie "Nature - Landscape" is Van de Goor gekozen uit meer dan 1300 inzendingen. Hij behoort nu bij de laatste 10 kandidaten.

foto: © Lars van de Goor
Cycle In Gold

De landschapsfotograaf is vaak te vinden in de bossen. "Ik kom hier aan vanuit de drukte van de file en wordt meteen overvallen door een weldadig gevoel van rust." aldus Lars.

Deze rust en magie is dan ook terug te vinden in de dromerige sfeer van zijn werk. Gezien door zijn lens toont de natuur haar magie voluit. In veelkleurige tonen, eindeloze bomenlanen en ongekende zonnestralen.

In 2007 kocht hij zijn eerste camera, nu vier jaar later is hij finalist voor één van de meest prestigieuze prijzen in de fotowereld.

Stemming

Op www.hasselblad.com worden de 110 finalisten gepresenteerd in 11 categorieën.
 Het publiek wordt uitgenodigd dit bijzondere fotowerk te bekijken en om te stemmen op hun favoriete foto’s. Stemmen kan door zich online aan te melden.

Het tweede deel van de stemming zal gedaan worden door een vakjury bestaande uit gerenommeerde fotografen van over de gehele wereld (waaronder Anton Corbijn en Steven Mc Curry van National Geographic).

foto: © Lars van de Goor
That Same Other World

Prijswinnaar

Elke categorie levert een winnaar op. Iedere winnaar mag een jaar lang met de beste Hasselblad camera werken en krijgt een Hasselblad Master project toegewezen. Zijn / haar fotowerk wordt o.a. gepubliceerd in het Hasselblad Master Book 2010.

Er kan worden gestemd tot 31 oktober 2011.

Ingezonden mededeling
| 12-04-2011
Boeken algemeen