Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Inzenden voor de Dick Scherpenzeel Prijs

Het is nog steeds mogelijk inzendingen op te sturen voor de Dick Scherpenzeel Prijs 2010. Voor alweer de twintigste achtereenvolgende keer zal de prijs voor journalistieke producties die ontwikkelingsvraagstukken in niet-westerse landen inzichtelijk maken worden uitgereikt.

Winnaar 2010, documentaire 'Weapon of War' van Ilse en Femke van Velzen

In 2011 worden twee prijzen uitgereikt: één prijs voor de inzender van de beste journalistieke productie (€ 10.000) en één aanmoedigingsprijs (€ 1.000) voor de beste inzender tot en met 25 jaar.

De onafhankelijke jury, met als voorzitter Froukje Santing (journalist), kiest de winnaar uit drie nominaties, die enkele weken voorafgaand aan de prijsuitreiking bekend worden gemaakt. Het gaat om geschreven werk, fotografie, digitale producties, radio- en/of televisieproducties, gepubliceerd of uitgezonden in 2010. Inzendingen zijn vanaf heden mogelijk.

Belangstellenden die hun werk graag willen laten meedingen, kunnen hun werk opsturen. Ook vrienden, collega’s, hoofdredacties en uitgevers kunnen werk van mogelijke prijswinnaars ter jurering voordragen, mits zij toestemming hebben van deze deelnemer.

Inzendingen dienen uiterlijk 31 maart 2011 in het bezit te zijn van het bureau. Originele producties of kopieën daarvan moeten in achtvoud worden ingezonden. Fotowerk dient eveneens acht keer op cd-rom en als print op A4 te worden ingestuurd.

Het inschrijfformulier en reglement staan op de website. Prijzen worden uitgereikt in juni 2011 tijdens een door lokaalmondiaal georganiseerde bijeenkomst.

Meer info op www.dickscherpenzeelprijs.nl.

Ingezonden mededeling
| 04-03-2011
Boeken algemeen