Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Hasselblad Masters Finalist 2010

Genomineerd voor Hasselblad Masters 2010

De Delftse fotograaf Peter Kemp is genomineerd voor de Hasselblad Masters Award 2010. Dit is één van de meest prestigieuze prijzen in de fotowereld.

foto: Peter Kemp

De Hasselblad fotocamera’s staan bekend om technische precisie en ongeëvenaarde kwaliteit. 
In de categorie "Up and Coming" is Kemp gekozen uit meer dan 1300 inzendingen.

Hij behoort nu bij de laatste tien kandidaten.

Cristian Norgaard - photographic relation manager van Hasselblad - vertelt dat het moeilijker was dan ooit om zich te kunnen kwalificeren als finalist voor de Hasselblad Masters. “Het was een zware taak om de 110 finalisten te selecteren uit zoveel bijzonder fotowerk”, geeft hij aan.

Stemming

Op www.hasselblad.com worden de 110 finalisten gepresenteerd in 11 categorieën.
 Het publiek wordt uitgenodigd dit bijzondere fotowerk te bekijken en om te stemmen op hun favoriete foto’s. Stemmen kan door zich online aan te melden.

Het tweede deel van de stemming zal gedaan worden door een vakjury bestaande uit gerenommeerde fotografen van over de gehele wereld (waaronder Anton Corbijn en Steven Mc Curry van National Geographic).

Prijswinnaar

Elke categorie levert een winnaar op. Iedere winnaar mag een jaar lang met de beste Hasselblad camera werken en krijgt een Hasselblad Master project toegewezen. Zijn / haar fotowerk wordt o.a. gepubliceerd in het Hasselblad Master Book 2010.

foto: Peter Kemp

Ingezonden mededeling
| 17-02-2011
Boeken algemeen