Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Epson Stylus Photo PX720WD

All-in-ones met fotokwaliteit, ook Epson maakt ze. De Stylus Photo PX720WD werd onlangs aan het assortiment toegevoegd.

Veel huiskamers hebben tegenwoordig een digitale werkplek. Een all-in-one is daar ideaal, want een printer plus scanner vragen samen veel ruimte. Dan is het geen gek idee om een paar tientjes meer uit te tellen voor een printer die speciaal is ingericht om een hoge fotokwaliteit te leveren.

Zo'n 'photo all-in-one' is de Epson Stylus Photo PX720WD. En hij heeft nog meer functies die in een modern huishouden welkom zijn, zoals WiFi.

6 Inkten

Om kleurverlopen en –nuances zo goed mogelijk te kunnen weergeven past Epson de inkten voor magenta en cyaan in twee sterktes toe (normaal en licht). Vandaar (met geel en zwart) zes afzonderlijk inktcartridges.

De Claria inkt levert volgens Epson normen aan de muur een houdbaarheid van ca. 100 jaar, in een album ca. 200 jaar. Je bij het bestellen van nieuwe cartridges kiezen uit een kleine (7,4 ml) en grotere (11 ml) inhoud. Prijs respectievelijk 12 en 16 euro per cartridges.

Epson Stylus Photo PX720WD

De PX720WD is mooi snel, tot 40 vel A4 tekst per minuut, een 10 x 15 cm print neemt slechts 10 seconden in beslag.

WiFi

Naast de normale USB printeraansluiting is er een Ethernet-koppeling, en je kunt ook draadloos bestanden doorsturen (WiFi). Lijkt wellicht overbodig als de printer aan een computer hangt die deel uitmaakt van een draadloos netwerk, maar wellicht is niet iedereen computervaardig genoeg om zo'n printerdeling te realiseren.

Rechtreeks naar de printer is dan wel zo makkelijk. Printen vanaf je smartphone wordt ook een steeds belangrijkere optie; ook daarvoor is WiFi handig.

De scanner is alleen geschikt voor 'opzicht', dus niet voor dia's en negatieven. Kopiëren gaat simpel en vlot: één druk op de knop is voldoende voor snel even een kopietje. Epson hanteert een adviesprijs van € 179,00.

Meer info: www.epson.nl.

L. Polder
| 14-01-2011
lifestyle