Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Prijswinnaars

16-jarige wint WNF-Photo Award 2010

Een sfeervolle foto van een groep sierlijke giraffen in de Beekse Bergen, dat is de winnende foto van de 10e editie van WNF-Photo Award 2010, de natuurfotowedstrijd voor jongeren van 6 tot en met 18 jaar.

foto: Winnaar WNF Photo Award 2010 Alma Mandigers

Uit een record aantal inzendingen van 9.779 natuurfoto’s heeft de jury de foto van de 16-jarige Alma Mandigers uit Boxtel verkozen tot WNF-Photo van 2010.

De jury vindt Alma's foto een ware blikvanger, met een vrolijke compositie. De expressieve koppen van de giraffen vertellen het verhaal van een vredig familiediner.

Alma Mandigers studeert voor dierenverzorger, maar zou het allerliefst van haar passie fotografie haar werk maken. Toen ze hoorde van de wedstrijd, was al duidelijk welke foto ze op zou sturen.

"Toen ik na een dagje Beekse Bergen in de auto terug naar huis de foto's aan het terugkijken was, zag ik meteen dat deze foto de gouden foto was en besloot ik deze in te sturen".

Koert-Jan de Bruijn overhandigde aan winnares Alma de hoofdprijs, een Canon IXUS 130 digitale compactcamera met fotoprinter.

Ook mocht Alma de Museon expositie met de veertig genomineerde foto’s openen. Deze expositie is tot en met 6 maart 2011 in Museon te bewonderen.

Ingezonden mededeling
| 29-11-2010
lifestyle