Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Foto:box

Dit boek brengt 250 foto's samen, een representatieve selectie van werk van enkele van de grootste fotografen aller tijden. Elke foto is zo getrouw mogelijk afgedrukt vergezeld van een verklarende tekst en een korte biografie van de maker.

Vaak zijn het bekende beelden die ware iconen van onze tijd zijn geworden en zich met hun vormen en kleuren een plaats hebben verworven in ons collectieve geheugen.

Bij wijze van overkoepelende structuur is de fotocollectie verdeeld in twaalf categorieën: portretten, reportage, stilleven, oorlog, kunst, mode, naakten, vrouwen, natuur, reizen, sport en architectuur.

De beste beelden van de beroemdste fotografen
uit de geschiedenis van de internationale fotografie

Al deze foto's - van de begintijd van het medium tot het werk van de meest innovatieve hedendaagse fotografen - vormen stukjes van de fascinerende legpuzzel van de geschiedenis van de fotografie.

Tussen de eerste experimenten en de dag van vandaag is de fotografie in vrijwel elk opzicht veranderd - qua techniek, apparatuur, materialen en meer. Deze collectie is samengesteld om deze talrijke decennia van experimenten en innovatie te huldigen, maar kwijt zich van de haast onmogelijke taak om een samenvatting te geven van de fotografie.

Het is een visuele bazaar, een rijk geschakeerde verzameling van bekende en onbekende gebeurtenissen, objecten, landschappen en gezichten.

Een echte aanrader voor de ware fotoliefhebber!

Foto:box - Roberto Koch
Pagina's: 512
Prijs: € 29,90
Uitgever: Uitgeverij THOTH, Bussum
ISBN: 9789077699096

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 30-09-2010
Boeken algemeen