Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Colourful Connections

De Nederlandse fotograaf Hans van de Vorst gaat in zijn nieuwste fotoboek Colourful Connections de kleurige verbinding aan met gewone mensen op straat in Nepal, Tibet en India. Landen die internationaal vanwege politieke spanningen en terrorisme dreiging vaak negatief in het nieuws zijn.

foto: Hans van de Vorst

De kleurrijke foto's laten het dagelijkse leven op straat zien. Gewone mensen zijn in alledaagse situaties op een spontane en ongedwongen wijze gefotografeerd.

foto: Hans van de Vorst

De foto's geven een beeld van het leven van alle dag. Ze proberen begrip te creëren voor gewone mensen in gewone situaties en de schoonheid van het alledaagse leven. Door het kleurgebruik, compositie en de ontspannen expressie van de geportretteerde ontstaat een andere kijk op een wereld, die normaliter in deze landen wordt voorgeschoteld.

foto: Hans van de Vorst

"Ik heb geprobeerd in beelden de realiteit van alle dag te vangen. Natuurlijk sluit ik me niet af voor de armoede en politieke spanningen in deze landen. Het is echter opvallend hoe gastvrij de mensen zijn ondanks of wellicht wel dankzij hun beperkte levensstandaard. Ze verstaan de kunst te genieten van traditie en religie, de natuur en het contact met elkaar. Een kunst die wij verleerd lijken te hebben".

Colourful Connections - Hans van de Vorst
Pagina's: 152
Prijs: € 39,95
Uitgever: Photon Art Books
ISBN: 9789081543910

Ingezonden mededeling
| 17-09-2010
lifestyle