Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Creatief met Photoshop CS5

Dit rijkelijk geïllustreerde, 432 pagina's tellende boek is een ideale handleiding om efficiënt de onbeperkte mogelijkheden en uitgebreide functionaliteiten van Adobe Photoshop CS5 onder de knie te krijgen.

Beeldbewerking met Photoshop CS5 leer je al doende. Enkel jezelf onderdompelen in de theorie is niet voldoende. Juist daarom is ervoor gekozen om dit boek in twee delen op te splitsen.

De noodzakelijke theorie wordt luchtig, duidelijk en met tal van oefeningen in het eerste deel gepresenteerd. Voor beginners is deze kennis een must, maar ook voor gevorderde gebruikers is dit deel een handig naslagwerk dat veel nieuwe informatie en extra weetjes bevat.

In het tweede deel worden enkele doelgerichte projecten in de vorm van eenvoudig te volgen workshops uitgewerkt. Deze illustreren stap voor stap hoe de creatieve rijkdom van Photoshop CS5 ten volle benut moet worden.

Creatief met Photoshop CS5 kan het best omschreven worden als een uiterst praktisch denk- en doeboek voor iedereen die creatief aan de slag wil met de Nederlandstalige versie van Photoshop CS5.

Met zijn toegankelijke taal, zijn weldoordachte structuur en aantrekkelijke vormgeving wil dit boek iedere beginnende Photoshopper snel en efficiënt professionele resultaten laten boeken.

Joke Beers-Blom is fotografe, grafisch ontwerpster en freelance auteur. Dankzij haar passie voor fotografie en haar ervaring met de pc ontpopte ze zich tot een expert op het vlak van digitale fotografie.

Creatief met Photoshop CS5 - Joke Beers-Blom
Pagina's: 432
Prijs: € 39,95
Uitgever: Easy Computing
ISBN: 9789045648538

BESTEL DIT BOEK

Ingezonden mededeling
| 13-09-2010
lifestyle