Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

World Press Photo in Naarden open geflitst door prijswinnende fotografen

Twee Nederlandse, prijswinnende fotografen hebben gisteren de expositie van World Press Photo in de Grote Kerk in fotostad Naarden open geflitst.

Pim Ras - van wie de indrukwekkende foto van het drama op Koninginnedag in Apeldoorn is bekroond met de Zilveren Camera - en Robin Utrecht - wiens foto over hetzelfde onderwerp een eervolle vermelding kreeg - maakten tegelijkertijd een foto met flits en stelden hiermee de indrukwekkende fototentoonstelling open voor publiek.

foto: Berend Janssens, Canon Nederland N.V
Pim Ras links en Robin Utrecht rechts

Dat deden beide persfotografen in gezelschap van onder anderen Pieter Broertjes, bestuursvoorzitter van World Press Photo, Joyce Sylvester, waarnemend burgemeester van Naarden en Martin Trampe, managing director van Canon Nederland - al sinds 1992 partner van World Press Photo. Naarden is één van de ongeveer 100 (wereld)steden in ruim 40 landen waar deze expositie jaarlijks is te zien.

Naast de bekroonde beelden van World Press Photo worden ook de beelden van de Zilveren Camera geëxposeerd, de belangrijkste prijs voor fotojournalisten in Nederland. World Press Photo 2010 is van 12 augustus tot en met 7 september in de Grote Kerk in Naarden te bezichtigen.

Ingezonden mededeling
| 12-08-2010
lifestyle