Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Zo word je National Geographic Junior fotograaf!

Leren fotograferen met Ruben Smit

National Geographic Junior, het maandblad voor nieuwsgierige kinderen, brengt het boek Zo word je National Geographic Junior fotograaf! – Leren fotograferen met Ruben Smit uit.

Een 128-pagina’s tellend full colour boek voor alle fotografen in de dop, die onder leiding van toonaangevend fotograaf Ruben Smit de fijne kneepjes van het vak willen leren.

Ruben is natuurfotograaf en maakt vaak foto’s voor National Geographic. In het mooie boek met kunststof omslag komen op levendige wijze alle aspecten van de fotografie aan bod: van de techniek, tot compositie van de foto en tips van de expert.

Ruben laat zien hoe je dichtbij huis de mooiste foto’s kunt maken. Natuurlijk bevat het boek vele prachtige foto’s van de hand van Ruben Smit.

Fotografie is één van de populairste hobby’s onder kinderen en vaak leren ze spelenderwijs foto’s te maken. Met het fotoboek van National Geographic Junior leren ze niet alleen op een leuke manier de basisbeginselen van fotografie, het boek daagt hen ook uit om hun kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Om de mooiste foto’s te maken, hoef je echt niet op safari: Ruben laat via grappige strips, sfeervolle foto’s en korte, duidelijke teksten zien hoe je in je eigen achtertuin, de dierentuin of het bos de mooiste foto’s maakt. Met de praktische tips uit het boek kunnen kinderen meteen aan de slag en leren ze betere foto’s te maken.

Enkele tips van Ruben Smit:

• Soms is het beter om de automatische instellingen op je fototoestel niet te gebruiken.
• Licht in foto’s is heel belangrijk: het geeft sfeer aan de foto. Foto’s bij zonsopgang of zonsondergang hebben zacht licht met een warme kleur.
• De beste foto’s van insecten maak je ’s ochtends: dan zijn ze nog koud en minder actief!
• Je kunt het beste een foto maken terwijl je uitademt.

Zo Word je National Geographic Junior Fotograaf! – Leren fotograferen met Ruben Smit - Ruben Smit
Pagina's: 128
Prijs: € 12,95
Uitgever: G+J Publishing
ISBN: 9789089270535

BESTEL DIT BOEK

Redactie
| 29-07-2010
lifestyle