Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Lightroom 3 Ontmaskerd

Het nieuwste boek Lightroom 3 Ontmaskerd van fotograaf Piet Van den Eynde daagt de lezer uit om actief en creatief met Lightroom 3 te experimenteren. Niet alleen leert men snel en efficiënt alle basistechnieken van Lightroom 3, prachtige foto's en gedetailleerde voorbeelden maken het ook aantrekkelijk.

In maar liefst 47 praktijk-cases komen onderwerpen aan bod als het organiseren van foto's, sneller werken met Lightroom en het maken van wenskaarten in Lightrooms Print Module. Ook besteed de auteur in een speciaal hoofdstuk aandacht aan de samenwerking tussen Lightroom en Photoshop en geeft hij een grondige bespreking van Lens Corrections.

Tevens geeft het boek een overzicht van nuttige en tijdbesparende plugins. Het laat zien hoe met de juiste plugin een volledig werkende website in Lightroom gemaakt kan worden. Maar ook toont Van den Eynde hoe men foto's automatisch van randen, kaders en info kan voorzien.

Handige kaderstukjes 'Nieuw in Lightroom 3' maken bestaande gebruikers snel vertrouwd met nieuwe en gewijzigde features. Lightroom 3 Ontmaskerd richt zich op zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie van Lightroom en is tevens geschikt voor zowel pc- als Mac-gebruikers.

Lightroom 3 Ontmaskerd is voor zowel den beginnende als de vertrouwde Lightroom-gebruiker een onmisbaar boek.

De auteur

Auteur Piet Van den Eynde is freelance fotograaf en Adobe Photoshop Certified Expert. Hij geeft trainingen en workshops waardoor hij als geen ander de vragen kent van beginnende gebruikers en de uitbreidingen die de meer gevorderde Lightroom-gebruikers aanspreken.

Lightroom 3 Ontmaskerd - Piet Van den Eynde
Pagina's: 300
Prijs: € 29,95
Uitgever: Easy Computing
ISBN: 9789043023054

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 06-07-2010
Boeken algemeen