Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Het FoMu ontvangt zijn 500.000ste bezoeker

Maart 2004 heropende het vernieuwde FotoMuseum in Antwerpen zijn deuren. Na zes jaar en twee maanden ontvangt het FoMu de 500.000ste bezoeker.

Het FoMu beschikte na de verbouwing in 2004 over 3 extra tentoonstellingsruimten: de galerie (op de gelijkvloers), een ruimte op de 2e en eentje op de 4e verdieping. In de ruimte op de 4e verdieping verzorgen het FoMu en het MHKA afwisselend of samen het tentoonstellingsbeleid.

foto: Filip Tas
Te zien tot 5 september 2010 bij FoMu Antwerpen

Om de 4 maanden presenteert het FoMu nieuwe tentoonstellingen. Zowel thematische als monografische tentoonstellingen van nationale en internationale fotografen staan op het programma. De collectie wordt thematisch ontsloten. In de galerie kun je werk bekijken van vernieuwende fotografen.

Een greep uit de fotografen die in het FoMu tentoongesteld hebben de afgelopen zes jaren: Stephan Vanfleteren, William Klein, Erwin Olaf, Carl De Keyzer, Herman Selleslaghs, Geert van Kesteren, Michiel Hendryckx, Roger Ballen, Marc Lagrange, Albert Watson, Patrick De Spiegelaere, Guy Bourdin, …

Vanaf vrijdag 28 mei zijn er 5 nieuwe tentoonstellingen te zien in het FoMu:

American Documents
Filip Tas
Allan Sekula – Ship of Fools (een tentoonstelling van het M HKA op de 4e verdieping)
Jacky Lecouturier – POLAROIDS (en andere)
Alain Van Haver

Ingezonden mededeling
| 01-06-2010
Boeken algemeen