Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Leica V-Lux 20

Leica's nieuwste compactcamera heeft 12x zoom (25-300 mm eq.), GPS/geotagging, geavanceerde automatiek plus serieuze mogelijkheden voor eigen instellingen.

Leica V-Lux 20

De Leica zoomlens zit ook op de Panasonic Lumix-TZ10 (en diens voorganger TZ-7) en is een van de hoofdredenen waarom deze camera's zo uitstekend worden verkocht. Goed dus dat Leica nu ook zelfs een graantje van dat succes wil meepikken.

In hoeverre de V-Lux 20 en de TZ-10 identiek zijn is nog niet vast te stellen: Leica geeft de specificaties alleen in hoofdlijnen. In elk geval zijn we nog geen dingen tegengekomen die de Leica wél heeft en de Panasonic niet, op de meegeleverde software na: Leica levert er Photoshop Elements 8.0 bij.

Veel

Zeker is dat je een uitermate complete compactcamera krijgt, met geavanceerde optisch/mechanische beeldstabilisatie, (voor een compact) uitgebreide macromogelijkheden, intelligente programmakeuze, sluitertijd, diafragmakeuze en manual. En nog veel meer.

Meer info op: www.leica-camera.com. Daar is ook een extra website te zien waarop de GPS-mogelijkheden worden gedemonstreerd.

L. Polder
| 20-04-2010
Boeken algemeen