Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Nieuw Canon Professional Services programma

Canon kondigt de introductie aan van het nieuwe, verbeterde aftersales support systeem voor professionele fotografen en videografen – het Canon Professional Services (CPS) programma.

Het CPS programma biedt professionele gebruikers van Canon producten exclusief en gratis toegang tot een serie voordelen, variërend van CPS support teams tijdens veel internationale en lokale evenementen, prioriteit bij reparaties en rechtstreeks support door Canon Professional Representatives in geselecteerde Europese landen.

Het CPS programma biedt professionele fotografen drie typen lidmaatschap. Het type lidmaatschap is afhankelijk van de in aanmerking komende apparatuur[1] die voor het programma is geregistreerd.

Drie typen lidmaatschap

- Het Zilver lidmaatschap is beschikbaar voor fotografen die twee camera bodies en drie objectieven hebben geregistreerd. Reparaties aan apparatuur die onder het CPS programma valt, vinden plaats binnen vijf werkdagen.

- Het Goud lidmaatschap is beschikbaar voor iedereen die twee camera bodies en drie objectieven heeft geregistreerd. Reparaties aan apparatuur die onder het CPS programma valt, vinden plaats binnen drie werkdagen met gratis back-up leenservice indien deze periode moet worden verlengd.

- Professionele fotografen met een groter aantal Canon producten kunnen in aanmerking komen voor het Platina lidmaatschap nadat drie camera bodies en vier objectieven zijn geregistreerd. Tot de voordelen van dit type lidmaatschap behoren de twee dagen service bij reparaties aan apparatuur die onder het CPS programma valt en een gratis back-up leenservice.

Nieuwe CPS leden kunnen hun Canon apparatuur vanaf vandaag gemakkelijk registreren via www.canon-europe.com/cps. Het type lidmaatschap wordt automatisch toegekend op basis van het aantal daarvoor in aanmerking komende bodies en objectieven dat bij het CPS is geregistreerd.

Bestaande leden van de CPS community worden uitgenodigd hun gegevens te controleren en bij te werken via de CPS website om zeker te zijn dat het juiste CPS lidmaatschap is geregistreerd. Alle bestaande, niet-geldige lidmaatschappen zullen in juni 2010 vervallen. Hierna is een nieuwe registratie nodig en zullen nieuwe kaarten worden verstrekt.

[1] Voor een volledig overzicht van de Canon producten die in aanmerking komen, gaat u naar www.canon-europe.com/cps of Canon Professional Network

Redactie
| 08-04-2010
Boeken algemeen