Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Paradigm neemt ILFORD over

Paradigm Global Partners LLP heeft vandaag de overname van de wereldwijd actieve fabrikant van materialen voor digitale print processen, ILFORD Imaging Switzerland GmbH, aangekondigd

Een van de filosofieën van Paradigm is het veiligstellen van de toekomst van een onderneming door investeringen. Dit is voor Ilford al gerealiseerd met de goedkeuring van kapitaaluitgaven voor een belangrijke ontwikkeling in de fabriek in Zwitserland.

Clifford Herbertson, een van de oprichters van Paradigm, vertelt: "Ilford heeft veel positieve eigenschappen. We brengen een schat aan ervaring en expertise mee en geloven dat we in samenwerking met het bestaande managementteam van Ilford het bedrijf aanzienlijk kunnen laten groeien."

Opgericht in 1879 is ILFORD tegenwoordig een belangrijke speler in de ontwikkeling en productie van voor digitale print processen. De vestiging in Zwitserland, waaronder R&D en de productieactiviteiten, is nu eigendom van Paradigm Global Partners LLP.

Paradigm Global Partners LLP is een investeerder die bedrijven identificeert die niet hun volledige potentieel realiseren. Paradigm helpt deze bedrijven bij het volledig benutten van hun mogelijkheden door actieve samenwerking tussen managementteams en ervaren professionals.

Meer informatie op www.ilford.com. en www.paradigmllp.com.

Redactie
| 07-04-2010
lifestyle