Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Nieuwe driejarige fotografievakopleiding

De AFA Amersfoortse Fotografie Academie start op zaterdag 11 september 2010 met een driejarige fotografievakopleiding op HBO-niveau. De AFA, geboren uit de Fotoschool Amersfoort is een driejarige fotografievakopleiding op HBO-niveau die de student opleidt tot professioneel fotograaf.

De vakopleiding kenmerkt zich door de persoonlijke begeleiding door docenten en coach en een sterke aansluiting op de beroepspraktijk. Gerenommeerde fotografen zijn verbonden als docent aan de AFA. Ze zijn op de hoogte van ontwikkelingen binnen de fotografie en zijn naast hun docentschap allen werkzaam in de fotografie.

Studenten kunnen zich specialiseren in drie richtingen:
Creatief fotograaf, Journalistiek/documentair/portret fotograaf, Fotograaf in fotografisch ontwerp.

De vakopleiding fotografie aan de AFA is een deeltijdopleiding op HBO niveau voor studenten van alle leeftijden. De lessen worden gegeven op zaterdag of op een doordeweekse dag. Daarnaast zal de student ongeveer acht tot tien uur zelfstudie nodig hebben per week.

Om toegelaten te kunnen worden, wordt de toekomstige student uitgenodigd voor een gesprek. Samen met de docenten van de AFA wordt, mede aan de hand van je foto’s, bekeken of je geschikt bent voor de opleiding en of deze past bij je wensen en motivatie. De docenten geven je een advies op maat.

Open dagen vinden plaats op de zondagen: 28 maart, 11 april, 2 mei en op 13 juni en op zaterdag 17 april van 10:00 uur tot 17:00 uur op de Arnhemseweg 6, 2e verdieping, 3817 CH in Amersfoort (parkeergarage Soeverein). Tijdens de open dagen worden onder meer proeflessen gegeven.

Redactie
| 24-03-2010
lifestyle