Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Draadloze transmitters voor Canon 1D Mark IV, 5D Mark II en 7D

Canon kondigt drie transmitters aan voor draadloze beeldoverdracht, direct FTP uploaden en draadloze camerasturing.

Het gaat om de WFT-E2 II A (voor de 1D Mark IV), WFT-E4 II A (voor de 5D Mark II) en WFT-E5A (voor de 7D). Ze worden onder de camera geschroefd. Alledrie zijn ze geschikt voor Canons nieuwe Camera Linking functie, waarmee je tot tien camera's op afstand draadloos kunt sturen (en dus ontspannen), als je wilt zelfs simultaan.

802.11 a/b/g compatible

Voor de draadloze transmissie zijn de apparaten geschikt voor alledrie de gangbare standaards (802.11 a/b/g), zodat ze in elke omgeving of workflow kunnen opereren. Via de speciale Wi-Fi Protected Setup (WPS) optie kunnen ook fotografen die niet bekend zijn met WiFi toch snel een veilige verbinding realiseren.

De ingebouwde FTP functionaliteit zorgt ervoor dat je vanaf elke plek waar je verbinding heb je foto's snel en simpel kunt uploaden.

Live

Maximaal drie gebruikers kunnen met een gewone internetbrowser op de camera inloggen en zien welke foto's en films ermee worden/zijn gemaakt.

Bij het fotograferen op afstand (camera achter het doel bij voetbal, bijvoorbeeld) kun je gebruik maken van live view en dus meekijken en afdrukken via je laptop, iPhone iPod Touch.

De USB-aansluiting is bedoeld voor externe dataopslag, maar tevens voor aansluiting van GPS-apparuur, voor het direct integreren van locatie-informatie.

Voor communicatie met GPS-loggers is ook een bluetooth-voorziening aanwezig.

Meer info: www.canon.nl.

L. Polder
| 11-01-2010
Boeken algemeen