Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Lady Gaga en Polaroid gaan samenwerken

foto: BrunoPress/Sipa Press
Lady Gaga. 7 January 2010, Las Vegas, NV. Pop star Lady Gaga attends the 2010 International Consumer Electronics Show, the world's largest annual consumer technology tradeshow announcing a design creative partnership with Polaroid at The Las Vegas Convention Center.

Tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas kondigden gisteren de eigenaars van Polaroid een langdurige samenwerking met Lady Gaga aan.

'Marketing is opvallen, en opvallen is iets wat Lady Gaga goed kan', zullen ze bij Polaroid gedacht hebben.

Ze gaat de functie vervullen van creatief directeur van een speciale lijn van producten van Polaroid Imaging Products. Het partnerschap brengt een van de meest iconische merken en een van de populairste muzikanten van vandaag samen.

The Haus of Gaga (het creatieve team achter de zangeres) heeft een aantal prototypes ontwikkeld in de trant van mode, technologie en fotografie, waaronder het combineren van de geschiedenis van Polaroid en direct-klaar film met het digitale tijdperk. "Ik ben blij dat ik mezelf achter de schermen verder kan ontwikkelen als ontwerper en dat ik, zoals mijn vader zegt, nu eindelijk een echte baan heb", zegt Lady Gaga.

De samenwerking met Lady Gaga is de meest recente in een reeks van partnerschappen van PLR IP Holdings, de nieuwe eigenaar van Polaroid. De afgelopen zes maanden is PLR meerdere samenwerkingen aangegaan voor productontwikkeling, marketing en distributie.

Voortbouwend op de rijke geschiedenis van Polaroid zal het nieuwe netwerk van partnerschappen de klassieke Polaroid gebruikers ondersteunen, maar ook producten maken voor een nieuwe generatie Polaroid klanten.

De nieuwe producten van Lady Gaga en Polaroid zullen eind 2010 in de schappen liggen.

Redactie
| 08-01-2010
Boeken algemeen