Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Scott Kelby's Digitale Fotografieboek

Dit boek is een bundeling van de drie bestsellers van Scott Kelby over digitale fotografie. Al zijn indrukwekkende tips en technieken staan nu in één mooi naslagwerk, waarin hij de geheimen van professionele fotografen onthult.

Hij heeft namelijk zoveel nieuwe verbluffende tips en adviezen verzameld, dat hij met gemak een drie boeken kon vullen.

Scott verklapt de geheimen die hij zelf van professionele fotografen heeft geleerd en legt ze in begrijpelijke taal uit, zonder overbodige technische details.

Dit is geen boek vol vakjargon en ingewikkelde theorie. Dit is een boek dat vertelt op welke knop je moet drukken, welke instellingen je moet gebruiken en wanneer.

Op elke pagina vind je één afgerond onderwerp waarin wordt uitgelegd hoe je nog betere foto's kunt maken.

Klik naar deel 1, deel 2 en deel 3 voor meer informatie.

Scott Kelby is hoofdredacteur van de tijdschriften Photoshop User en Nikon Software User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals en presentator van de videopodcast Adobe Photoshop TV. Scott heeft vele bekroonde boeken over fotobewerking geschreven, waaronder Het Photoshop CS2 boek voor digitale fotografen en Photoshop Klassiekers. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl van schrijven maakt zijn boeken tot een groot succes.

Scott Kelby's Digitale Fotografieboek - Scott Kelby
Pagina's: 512
Prijs: € 44,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043018937

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 05-01-2010
Boeken algemeen