Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Easy-PhotoPrint for iPhone van Canon

Canon introduceert een nieuwe applicatie voor het printen van foto's met de iPhone, de Easy-PhotoPrint for iPhone. Deze applicatie is gratis te downloaden en print foto's in een iPhone of iPod touch draadloos naar Canon PIXMA MP990, PIXMA MP640 en PIXMA MP560 printers.

De applicatie is compatibel met iPhone 3G, iPhone 3GS en iPod touch (OS 2.2.1 of hoger).

Zodra de Canon iEPP applicatie uit de iTunes App Store is geïnstalleerd, voert het al het moeilijke werk uit en detecteert automatisch printers in een WiFi1 netwerk zodat de gebruiker snel kan printen.

Met de intuïtieve iPhone en iPod touch technologie kunnen gebruikers met een enkele klik van hun vinger een index met miniatuurweergaven van hun foto's bekijken. Een zachte druk van de vingers is voldoende om een foto te vergroten om hem beter te kunnen bekijken. Nog een druk en de geselecteerde foto wordt direct naar de PIXMA printer gezonden.

Ook foto's die zijn gedownload van online fotosite's of met de iPhone zijn gemaakt, kunnen gemakkelijk worden geprint. Bovendien bevat de Canon iEPP applicatie de knop ‘camera’ zodat ook nieuwe foto's kunnen worden vastgelegd en geprint.

De Canon iEPP applicatie kan vanaf begin november worden gedownload.

Redactie
| 03-11-2009
Boeken algemeen