Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Digitale fotografie: Macro

Macrofotografie is het fotograferen van heel dichtbij. De vleugel van een vlieg, de structuur van textiel of dauwdruppels op een blad: van dichtbij leveren deze onderwerpen indrukwekkende beelden op.

Macrofotografie is ook een uitdagende topsport: een goede voorbereiding is belangrijk, het juiste materiaal en een uitstekende technische beheersing van je digitale camera zijn noodzakelijk.

Macrofotografie is ook: ontspanning. Er zijn mensen die urenlang naar een hengel kunnen staren, of een middag spenderen aan het fotograferen van een waterjuffer.

Met dit boek leer je professionele close-upfoto’s te maken aan de hand van praktische tips en inspirerende voorbeeldfoto’s. Naast uitleg over camerasystemen, de juiste flitsapparatuur en statieven, wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan fotografeertechnieken.

Uiteraard worden ook populaire macro-onderwerpen als bloemen, insecten en paddenstoelen uitgelicht: macrofotografie is een wereldreis die in je achtertuin of huiskamer kan beginnen!

In dit boek

• Heldere uitleg van basisbegrippen en fotografeertechnieken
• Geschikte apparatuur: macro-objectieven, statieven en flitsapparatuur
• De belichting regelen: speciale eisen voor macrofoto’s
• Praktische tips voor scherpere foto’s
• Populaire macro-onderwerpen uitgelicht: bloemen, insecten en paddenstoelen

Lars Polder is freelance schrijver met fotografie en fototechniek als specialisatie. Hij ontwikkelt cursusmateriaal en is actief voor vak- en amateurtijdschriften, dagbladen en publieksmedia, waaronder Fotografie.nl.

Digitale fotografie: Macro - Lars Polder
Pagina's: 128
Prijs: € 19,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043018333

Redactie
| 03-11-2009
lifestyle