Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Digitale fotografie: Kinderen

Dit boek gaat over het fotograferen van kinderen van alle leeftijden, van baby tot kleuter tot tiener. Het geeft veel voldoening als kinderen leuk op de foto staan.

Helaas lukt dat niet altijd even goed. Kinderen zijn erg fotogeniek, maar vaak ook rusteloos en onvoorspelbaar. Ze hebben weinig geduld en niet altijd zin om op de foto te gaan.

Bij het fotograferen van kinderen komen weer heel andere dingen om de hoek kijken dan wanneer je foto's van volwassenen maakt, vakantiefoto's schiet, of eropuit trekt voor natuurfoto's.

In dit boek worden de fijne kneepjes van standpunt, compositie, spontane foto's en aandacht trekken haarfijn uitgelegd. Ook cameratechniek komt ruim aan bod, zoals een optimale belichting, het omgaan met soorten licht en het maken van haarscherpe foto's.

De belangrijkste standen en instellingen van de camera worden toegelicht, zodat je elke kinderfoto geheel naar eigen hand zet. Het boek bevat veel tips en voorbeeldfoto's van ervaren fotografen die verklappen hoe je pakkende kinderfoto's maakt. Ook wordt vertelt wat er vaak fout gaat, want ook daar valt veel van te leren.

In dit boek

• Uitgebreide aandacht voor basiskennis digitale fotografie
• Variëren met standpunt en compositie
• Het recept voor spontane kinderfoto's
• Fotograferen onder alle lichtomstandigheden
• Cameratechiek: de belangrijkste instellingen toegelicht
• Fotobewerking, foto's afdrukken en fotoalbums maken

Kees Krick werkt als freelance schrijver en fotograaf via zijn bedrijf Kees Krick Media. Hij schrijft voor diverse fotografie- en computerbladen.

Digitale fotografie: Kinderen - Kees Krick
Pagina's: 160
Prijs: € 19,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043017886

Redactie
| 03-11-2009
Boeken algemeen